Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+2 oy
858
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Denizcilik lisesinden 2015-2016 eğitim yılında mezun oldum. Bölümüm makine zabitliği idi. 67 günlük kuruyük gemisi staj deneyimim ve makine vard tutma belgem vs mevcut. Benim şuan kafama takılan konu ise; üniversite tercihlerinde neyi tercih etmem gerektiği. 200 bin sıralama bekliyorum. 50 burslu PRU makineyi 1.sıradan yazacağım, fakat olur da tutmazsa düşüncesiyle sizce 2 yıllık makine bölümlerini mi yazmalıyım yoksa RTEU, PRU gibi deniz ulaştırma işletme muh boĺumlerini de yazmalı mıyım? Deniz Ulaştırma İşletme Müh okuyan abilerim meslek hayatlarında sorunlar yaşıyor mu? Konu hakkındaki fikirlerinizi onemle bekliyor olacağım. Denizcilik haricinde bir mesleği şuana kadar hiç düşünmedim...

2 Cevap

–1 oy
Miço
İtü kktc tutuyorsa gel 50 burslu falan rte düşünme
–1 oy
Miço
Kaptan olmak isyiyorsan rahat olmak istiyorsan rte ama biraz kafamı yorayım diyorsan çarkci başı olayım diyorsan pru kendin bilirsin ama bence deniz işletmeleri mühendisliği daha iyi ben orayı tercih ettim ilk sıraya Karadeniz Teknik Üniversitesi yazdım en azından kafan rahat.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

8 Online
0 Uye ve 8 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 3372
Dunku Ziyaretler : 6239
Tum Ziyaretciler : 16768856
...