Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
2.0k
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
Arkadaşlar ben gemi kaptanliğı okumak.istiyordum malesef hayallerimin peşinden gidemedim şuan elektrik elektronik müh. okuyorum ufak bir arastirma sonrasi gemilerde de calisabilecegimi ogrendim gemilerde elektrik zabiti olunuyormuş ben 4 yillik bolumu bitirdikten sonra gemilerde calismam icin ne yapmam gerek ve eletrik zabitlarin maaşlari genel.olarak.ne kadardir dolar mi TL mi lutfen bu konular hakkinda bilgilendirir misiniz ? TESEKKURLER

1 cevap

0 oy
Bilgin Denizci
Elektrik zabitleri genellikle Deniz Meslek Yüksekokulları ile Anadolu Denizcilik Meslek Liseleri Gemi Elektrik - Elektronik bölümlerinden mezun olmaktadır. Bu bakımdan Elektronik mühendisi olarak gemilerde Elektrik zabiti olarak çalışabilirsin ancak maaşlar pek tatmin edici olmayacaktır.

Gerekli sertifikalar ve eğitimler için Liman Başkanlıklarına başvurabilirsin.
Acemi Denizci
Gerekli sertifikalari ve egitimleri aldiktan sonra diger zabitlarla ayni seviye de olmuş sayilmam mi ikimizde ayni bilgiye sahip oluyoruz maaşi fazla etkilememesi lazim
Bilgin Denizci
Belirtmek istediğim meslek lisesi çıkışlı zabite verilen maaşla aynı maaşı alacağın idi, dışarıda başka işlerde daha fazla kazanabilirsin.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

3 Online
0 Uye ve 3 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 816
Dunku Ziyaretler : 18123
Tum Ziyaretciler : 16905665
...