Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
5.1k
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
2 yıllık deniz ulaştırma işletme okuyup karada iş bulabilirmiyim.3000 grt ehliyetimde olucak ama ben gemide çalışmak istemiyorum.Fakat denizcilik bölümü okumamın faydasıyla ki liseyide denizcilik okudum bu yüzden denizciliği kara bölümlerine geçmek istiyorum.Fakat 2 senelik olduğumda ne iş yaparım maaşları nedir hiç fikrim yok.Bu konuda yardım bekliyorum.Teşekkürler.
Usta Denizci
2 yıllıklar kolay kolay denizde bile stajda işde bulamıyor ki karada nasıl bulmayı düşünüyorsun?

1 cevap

0 oy
Acemi Denizci
ters cevap vermeye gerek yok ben bulan varmi diye soruyorum.2 yilliklarin gemide iş bulamadigini biliyorum bende zaten.Ama kara ve deniz ayni kafayla yonetilmiyo sonucta şirkette.arastirdigimda deniz sigortaciligi ve brokerlık vs gibi seyler oldugunu gordum cidden boylemi bulunabilirmi yada arkas msc veya onun gibi bir firmaya gidip basvurduguma hangi pozisyona girebilirim vs vs.
Usta Denizci
Kara personeli yetiştiren bir bölüm değil, o söylediğin bölümler için deniz işletmeleri yönetimi bölümü var. Cevabı ters vermedim!
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

14 Online
0 Uye ve 14 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 1915
Dunku Ziyaretler : 6239
Tum Ziyaretciler : 16767399
...