Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
618
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
1)Denizcilik lisesinde son sinif ogrencisiyim ama daha okul baslamadigindan staja felan cikmadim benim guverte stajyeri yeterliligimi makina stajyeri olarak degistirebilirmiyim? simdiden tesekkürler.(stcw belgeleri hem guverte de hem makinada da ayni ikisindede ayni 4 stcw belgesi bulunuyor)
Usta Denizci
İki alanın müfredatı çok farklı, her istediğini alamazsın, o söylediğin temel stcwleri tayfa bile almak zorunda onlar temeldir ve tüm denizcilerde bulunması gerekir, onun aynı olmasının bir önemi yok, önemli olan gördüğüm müfredat dersleri ve eğitimdir dolayısıyla geçemezsin.

1 cevap

0 oy
Bilgin Denizci
Temel stcw’ler gemideki her personelin olmazsa olmazı zaten.  Ancak yeterlilik şartlarında makine için makine bölümü, güverte için güverte bölümü derslerini tamamlamak ve mezun olmak gelir. Bu nedenle bölüm değiştirmeden ehliyet değiştirmen pek mümkün değil.
Acemi Denizci
Lise 3 ü guverte okudum lise 4 de ise makinaya gectigimde guverte stajyeri olan belgemi degistirebiliyor muyum (makina stajyeri olarak)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap
28 Haziran 2018 Denizcilik Eğitimi kategorisinde İmanPower1234 Acemi Denizci sordu
0 oy
1 cevap
4 Şubat 2018 Denizcilik Eğitimi kategorisinde hakan.ylmzzz57 Acemi Denizci sordu
+1 oy
1 cevap
17 Temmuz 2023 Stajlar kategorisinde mavierimncl Acemi Denizci sordu
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

14 Online
0 Uye ve 14 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 1931
Dunku Ziyaretler : 6239
Tum Ziyaretciler : 16767415
...