Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
445
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Merhabalar. Baska bir önlisans programını bırakarak bu sektore gecis yapmak istiyorum. Fakat benim hedefim deniz adamı olmak değil ben biraz daha realist düşünerek ne kadar zor şartlar oldugunu tahmin edebiliyorum ve bu yüzden karada kariyer yapmayı planliyorum. 4 yıllık fakültelerden her yıl 500e yakin mezun çıkıyor. Eminim işverenler de tercihler fakulte mezunlarindan yapmak istiyecekler. Ve bu yüzden piri reis DMYO gibi bir okuldaki egitimin diger myolardan (anadoludaki devlet myoları) daha faydali oldugunu dusunuyorum. Sizin dusunceleriniz neler ? Hangi okulların eğitim düzeyleri iyi? Deniz brokerliğini bölumü okumak mi mantıklı yoksa duiy mi daha mantıklı?

1 cevap

0 oy
Acemi Denizci
Ben piri reis üniversitesi dmyo öğrencisiyim.Bu iş biraz okul ile değilde senin ile bağlantılıdır.Piri reis üniversitesi gerçekten çok kaliteli,avrupa düzeyinde bir eğitim veriyor bu doğru,peki ya öğrenciler bundan ne kadar faydalanıyor?Bu şekilde düşünmek sana daha faydalı olacaktır.Eğer okul ile ilgili başka bir sorun olursa cevaplayabilirim.İyi akşamlar..
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

10 Online
0 Uye ve 10 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 2502
Dunku Ziyaretler : 3375
Tum Ziyaretciler : 16889230
...