Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
515
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
yeniden gösterildi
Gemi Adamlar Bilgi Sisteminde Yetkileri Askıya Alınan Kurumlarda istediğim okul bulunmakta bu ne anlama gelmekte bir sorun teşkil eder mi? Belirli bir şart veya eğitimlerde eksikler mi söz konusu demektir.

 

YETKİLERİ ASKIYA ALINMIŞTIR. 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE EĞİTİME BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLERİN GEMİADAMI YETERLİKLERİNE İLİŞKİN BELGELENDİRİLMESİ YAPILMAYACAKTIR. 23.05.2016 TARİHİNDE EĞİTİME BAŞLAMIŞ VEYA DEVAM ETMEKTE OLAN ÖĞRENCİLERİNİN CAN KURTARMA ARAÇLARINI KULLANMA YETERLİĞİ VE DENİZDE KİŞİSEL CANLI KALMA TEKNİKLERİ UYGULAMA EĞİTİMLERİNİ UDHB TARAFINDAN YETKİLENDİRİLMİŞ BİR EĞİTİM KURUMUNDA ALAMALARI ŞARTIYLA YETKİLERİNİN İPTAL EDİLDİĞİ TARİHTEN ÖNCEKİ YETKİLERİ DAHİLİNDE BELGELENDİRİLMESİ YAPILACAKTIR.

1 cevap

0 oy
Bilgin Denizci
Galatasaray Üniversitesi MYO'dan bahsediyorsun, ancak Galatasaray Üniversitesi'nin eğitim yetkisi yok, yani mezun olsan da herhangi bir ehliyet alamıyorsun.
Acemi Denizci
Mersin üniversitesinden bahsediyorum. Yani mezun olsam dahi bir ehliyet vs. alamıyor muyum?
Bilgin Denizci
Yetkileri geri verilirse alabilirsin ancak yetki verildiği tarihten sonra giriş yapacak öğrencileri kapsayabilir. Şu an için yetkisi olmadığından ehliyet alamıyorsun.
Acemi Denizci
düzenledi
Neden yetkileri alınıyor ki ve bu durumu bilmeyen bir çok öğrenci var. Sonunda bu öğrenciler ne yapabilir ki ehliyeti vs. olmadığı takdirde. Şunu da sormak istiyorum DGS ile 4 seneye çıkarıldığında bir sorun teşkil etmiyor mu? Ehliyetim yok birşeyim yok.
Acemi Denizci
Cevap alabilir miyim? Lütfen acil
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

12 Online
0 Uye ve 12 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 2407
Dunku Ziyaretler : 5670
Tum Ziyaretciler : 16956337
...