Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

–1 oy
237
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
12.sınıf öğrencisiyim ve iü duime gitmeyi düşünüyorum itü yada deü de okuyan birine göre ne eksiklerim olur kolay iş bulabilirmiyim yada eksik yönlerimi kapatabilirmiyim?

1 cevap

0 oy
Usta Denizci
Üniversite seçimi kişisel tercihlere, yeteneklere ve hedeflere bağlıdır, bu nedenle her öğrencinin tercih ettiği üniversiteye ve bölüme göre deneyimleri farklı olabilir. İstanbul Üniversitesi (İÜ), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) her biri farklı özelliklere sahip üniversitelerdir ve her birinin avantajları ve dezavantajları vardır.

İş bulma konusunda, hangi üniversiteye giderseniz gidin, eğitiminiz, kişisel yetenekleriniz, deneyimleriniz ve iletişim becerileriniz iş bulma sürecinde önemli olacaktır. Hangi üniversitede olursanız olun, staj yapma, yabancı dil bilgisi edinme, gönüllü çalışmalar, proje tabanlı derslere katılma gibi aktivitelerle iş deneyimi kazanabilir ve CV'nizi güçlendirebilirsiniz.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

15 Online
0 Uye ve 15 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 481
Dunku Ziyaretler : 9046
Tum Ziyaretciler : 16968549
...