Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+2 oy
448
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
Ben bu sene sınava girdim ve denizcilik düşünüyorum ama deniz ulastirma mühendisliğinin mi yoksa gemi makina muhendisligi mi is bulma konusunda avantajlı? Ayrıca itu istiyorum bana is bulma konusunda bi artı yönü olur mu ?

1 cevap

+2 oy
Miço
Önceki sorulara bakarsanız Görkem  abi (kaptan vlog) bu sorudan en az 3 tane cevapladı.Mesleğin 6 sene sonraki durumunu kimse bilemez.Ancak iyiye değil kötüye gittiği yadsınamaz.Duim 6 sene sonra 2000 tane mezun verecekse,makine 1000 tane mezun verecek.Yani teorik olarak makine bölümü mezunları,güverteye göre daha az sıkıntı çekecek.Eğer makine dairesinde çalışabilirim  diyorsanız makine seçmeniz sizin yararınıza olur.İtü'nün iş bulma konusunda adının avantajı yok.Özveriyle derslerinize çalışıp,stajlarınızda olumsuz yorum almadığınız takdirde İtü'yü avantaj haline getirebilirsiniz.Yani bu meslekte üniversitenin pek bir önemi yok.Dokuz Eylül,Piri Reis gibi üniversitelere de gidebilirsiniz.
Acemi Denizci
Tesekkur ederim .

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap
0 oy
1 cevap
+2 oy
1 cevap
+1 oy
1 cevap
30 Haziran 2019 Denizcilik Genel kategorisinde Fatih konuk Acemi Denizci sordu
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

13 Online
0 Uye ve 13 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 464
Dunku Ziyaretler : 3399
Tum Ziyaretciler : 16719856
...