Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+3 oy
2.4k
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
Göz muayenesinde sadece ishihara mı yapılıyor. Herhangi bir alet ile ölçüm var mı ?(Renk körlüğü için )

1 cevap

0 oy
Miço
kardeşim senin vicdanın rahatmı olucak ya ? renk körü olan bir kişi kaptan olupta gemidekilerin canına mal olucak herhangi bir hareketin hesabını nasıl vericeksin. bi tedavisi varsa ol kökten hallet öle ol. yoksa vebal alırsın göz göre göre bilesin.
Miço
adam sana başka alet ile ölçüm yapılırmı diye sormuş , sen ne yazmışsın neyse yanlışlık olmuş olabilir
Miço
http://www.denizcisorucevap.com/1647/gemi-adamligi-belgesi-almak-icin                 bu soruyu soran kişi aynı  alttaki bütün yorumları oku. hileyle milleti kandırma gibi bir amaç güdemesi beni rahatsız ediyor.  simdi cevap bekliyorum senden.
Miço
Peki ishihara testindeki soruları kendimce ezberlesem kandırma ihtimalim var mıdır? (Küçüklükten beri bu mesleği istiyorum iş ciddiye binince araştırdım tek eksiğim bu gibi duruyor o yüzden zorluyorum ,kusura bakmayın )      ARKADAŞ BUNU YAZMIŞ . BANA GELİP BU YÖNÜ SAVUNUCAKSAN KENDİNE EN BÜYÜK KÜFRÜ ETMİŞ OLURSUN SATEN.
Miço
gözlük değilde bu kromojen lensler var renk körlüğü derecesine göre veriliyor .yanlış almamaya dikkat et . ama fiyatlar biraz tuzlu.. . Tavsiyem ilka başta gemide yağcı(renk körlüğü sıkıntı değil diye biliyorum) olarak çalış sonrasında o parayla lensleri alırsın.
http://www.lensdunyasi.net/renk-korlugu/renk-korlugu-lensi-fiyatlari/

İlgili sorular

Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

17 Online
0 Uye ve 17 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 3815
Dunku Ziyaretler : 4080
Tum Ziyaretciler : 16952076
...