Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+2 oy
491
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
Abi 18 yaşındayım seneye sınava giricem denizcilik istiyorum (Maddiyattan ve Yalnızlığı sevdiğimden) sizce yapabilir miyim ne gibi zorlukları var. Herkes ''10 Metre dalga var...Korkaksın zaten... Psikolojin bozulur... Çok zor yapamassın'' Gibi ifadelerde bulunuyorlar. Çok kararsızım sizce bu meslek bana uygun mudur?

1 cevap

+1 oy
Bilgin Denizci
Bu tamamen karakter meselesi, herkesin söylemesi ile hayatını yönlendirmemeni öneririm. Sonuçta bu senin hayatın ve tercihlerin seni gelecekte olumlu veya olumsuz etkileyecek.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

3.0k soru

3.2k cevap

2.2k yorum

5.2k üye

12 Online
0 Uye ve 12 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 21496
Dunku Ziyaretler : 74813
Tum Ziyaretciler : 21075941
...