Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+3 oy
405
Denizcilik Genel kategorisinde Miço
12. Sınıf öğrencisiyim denizci olmak istiyorum rte yada Karadeniz üniversitesine gitmek istiyorum denizcilik hakkında fazla bilgim yok. 1. Sorum : üniversiteye girerken mülakat oluyor mu? 2. Sorum: oluyorsa şartları neler? 3. Sorum : staj ne kadar sürede yapıyoruz. 4. Sorum : stajdan ücret alıyor muyuz? 5. Sorum: üniversite bittikten sonra hemen zabit olarak çalışabilir miyim? 6. Sorum: denizde ne kadar sürede kalınıyor ortalama. Bunların cevabını verirseniz sevinirim. Önden önüme çıktı elimin tersiyle ittim ama bin pişmanım şu an mekatronik okuyorum ama hiç geleceği yok denizcilik hiç bir zaman ölmez..☺☺

1 cevap

+1 oy
Miço
Mülakat var, şartı yok sadece özgüvenine ve isteğine bakıyorlar, üniversite zamanı boyunca toplam 12 ay yapılıyor, bazı firmalar asgari ücret verir bazısı hiç vermez, üniversite bittikten sonra istersen GASM sınavına girdikten sonra hemen çalışabilirsin(geçmek zor değil) ortalama 6 ay kalınıyor.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

10 Online
0 Uye ve 10 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 947
Dunku Ziyaretler : 4355
Tum Ziyaretciler : 16941228
...