Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
721
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
İTÜ duim mi daha avantajlı deu duim mi?
Usta Denizci
Yeterlilik olarak ikisi de aynı yeterliliği veriyor, aynı bir takım eğitimleri veriyorlar. Birçok şirketin personel müdürü İTÜ'lüdür, ve bunlar sürekli olarak İTÜ'lü öğrencileri tutarlar, aslında bu durum hem iyi hem kötü bir durum, sonuçta liyakat kayboluyor ve hak eden yerine kayrılan kişi göreve alınıyor. Kendini mezununu tutma olayı birçok fakültede var ama en çok İTÜ'de var. Yani en fazla fark olarak staj bulman biraz daha kolaylaşır, ama eğitim olarak çokta fark yok fakülteler arasında, sonuçta öğretilecek şeyler belli, öğretilme şekilleri belli. Önemli olan gideceğin bölgede okuyabilecek misin? Maddi açıdan veyahut diğer havuz dersleri (matematik, fizik, kimya) açısından, o önemli. Eminim Görkem abi aydınlatacaktır seni.
Acemi Denizci
Çok teşekkür ederim İstanbul'da okumak çok mu pahalı ? Bu arada görkem abinin yorumunu bende bekliyorum.

1 cevap

0 oy
Bilgin Denizci
İkisinin de herhangi bir farkı yok eğitim kalitesi olarak. Ancak İTÜ daha eski okul olmanın avantajını taşıyor. Bunun yanında sektörde okuduğun okuldansa mesleki bilgin ve kendini geliştirmen öne çıkıyor.

İlgili sorular

Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

15 Online
0 Uye ve 15 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 4251
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16763496
...