Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
635
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
denizcilik meslek lisesi gemi makine mezunuyum. 1 sene mezuna kaldım bu sene tercih yapacağım. sayısal puanım düşük . tyt puanıyla galatasaray ünisi gemi makine myo gitmeyi düşünüyorum. okulu bitirsem ne olur bi iş sahibi olur muyum 4 yıllığa nasıl geçebilirim ne yapmam gerekli geniş çağlı bilgilendiriseniz sevinirim

2 Cevap

0 oy
Bilgin Denizci

Öncelikle Galatasaray Üniversitesi'nin şu an için eğitim yetkisi yok, bu durumda mezun olmadan öğrenciyken bile staj yapamayacak, mezun olduğunda ehliyet sınavlarına giremeyeceksin.

https://gbs.udhb.gov.tr/gaebs/Public/KurumBilgi.aspx

Bu linkten Eğitim ara > MAKİNE ZABİTİ YETİŞTİRME EĞİTİMİ (A-III/1)(UYGULAMALI)

06/05/2016-34189 sayılı yazımız ile yetkileri askıya alınmıştır. GESY'de belirtilen şartları yerine getiremediği göz önünde bulundurularak 2016-2017 eğitim öğretim döneminde eğitime başlayacak öğrencilerin Bakanlığımız tarafından belgelendirilmesi yapılamayacaktır. Yazımız tarihinde eğitime başlamış ve devam eden öğrencilerle mezun olmuş ancak belgelendirme işlemleri tamamlanmamış mezunlarının ECDIS, BRM ve ERM eğitimlerinden ilgili olanları Bakanlığımızca yetkilendirilmiş bir eğitim kurumunda almaları şartıyla, yetkilerin askıya alınmasından önce sahip olduğu yetkiler dahilinde işlem yapılması uygun görülmüştür.

0 oy
Acemi Denizci
Peki önerdiğiniz tavsiye ettiğiniz üniversite ve bölüm nedir
Acemi Denizci
Mutlaka 4 senelik oku
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

7 Online
0 Uye ve 7 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 701
Dunku Ziyaretler : 3900
Tum Ziyaretciler : 16944882
...