Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
444
Denizcilik Genel kategorisinde Usta Denizci
MYO mezunu bir denizci, personel müdürüne kendini nasıl kanıtlayabilir? Staj yapmak istiyorum, hangi şekilde kendimi kanıtlayabilirim? Sürekli fakülte ismi soruyorlar, lakin ben myo mezunuyum, staj yapmak istiyorum, ne şekilde kendimi kanıtlayabilir ve staja çıkabilirim?

1 cevap

+1 oy
Bilgin Denizci
Kurumsal şirketlerin gemileri genelde büyük gemilerdir, bunlardansa daha küçük çapta şirketlere (3500-5000gt gemileri olanlar) başvurmak staj imkanlarını arttıracaktır.
Usta Denizci
4. kaptan şirketlerde bir tık daha şansımız olur mu? Çünkü 3000 GRT belgeli zabitler 4.kaptan olarak sınırsız GRT'da çalışabiliyorlar diye biliyorum.
Bilgin Denizci
Malesef çok olacağını zannetmiyorum, şirketlerin genel görüşü uzun süreli beraber çalışacakları adaylara yönelik. Ömür boyu sürekli 4. kalamayacağına göre genelde sertifika sıkıntısı yaşamamak için hepsini Uzakyol tercih ediyorlar. Günümüzde Uzakyol Vardiya Zabiti sıkıntısı olmadığından bunların da en iyilerini seçip eleme yapabiliyorlar.

Bir diğer konuda örneğin izin dönemindesin, başka gemide bir sağlık problemi olduğunda oradaki 2. Zabitin yerine gönderilebilirsin gibi.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

14 Online
0 Uye ve 14 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 3038
Dunku Ziyaretler : 4355
Tum Ziyaretciler : 16943319
...