Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
555
Denizcilik Genel kategorisinde Miço
11 ay sonra üniversite sınavına giricem ve %95 ihtimal tüm tercihlerimi duim'den yana kullanıcam. Benim asıl sorum şu bu bölümden mezun olursam bekar biri olarak maddi açıdan rahat edebilir miyim?(altıma araba+kendi evim+karada olduğum zamanlar yurtdışına tatile çıkabilecek para) ve bi sorum daha olucak abi eğer sen bu zamanlarda üniversite sınavına girecek olsaydın kesinlikle duim mi yazardın yoksa başka bölümlerde düşünür müydün?

2 Cevap

+1 oy
Usta Denizci
Son sorun için şöyle diyeyim DUİM okuyupta meslekte 5 yıl tecrübe edinmişlerin %90'ı keşke GMİM okusaydım diyor :D Hep garibime gitmiştir bu durum.
Miço
peki sence DUİM okunur mu yoksa denizcilikten ziyade başka bölümler mi tercih edilmeli
Acemi Denizci
Benim konuştuğum herkes aynısını söylüyor bunun sebebi ne peki
Usta Denizci
Tercihinizi etkilemek istemem ama çoğu 5 yıldan fazla denize dayanamıyor karaya geçmek istiyor, ama bir kaptanın karada iş bulabilmesi aşırı zor, ama makinecilerin daha kolay. Onun için tüm kaptanlar keşke GMİM okusaydım diyor.
+2 oy
Bilgin Denizci
Duim mezunları trilyonlar kazanmıyor, 4-5 sene çalışıp araba alabilirsin veya bu parayı tatile gitmekte kullanabilirsin. Ancak hayallerindeki herşeyi alabilmen 20 seneni alır :)
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

11 Online
0 Uye ve 11 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 304
Dunku Ziyaretler : 6239
Tum Ziyaretciler : 16765788
...