Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
432
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Arkadaşlar üniversite seçim zamanındayız bilgilerinize çok ihtiyacımız var.Denizcilik önlisans programlarına gidebiliyorum sadece makine zabitliği düşünüyorum bunun için Gemi makine işletme bölümünü düşünüyorum sizce uygun mudur? Ehliyeti 3000 kw/gt sınırlı.Buradan yola çıkıp ilerleme ehliyeti büyütme şansım var mıdır? Gemide her alanda çalışırım iş seçmem.6 senedir vücut geliştirme yapıyorum sağlam yemek yediğim sürece ağır işlerin altından kalkabilirim.Hangi bölümü seçeyim sizce vardiya zabiti ve makine zabiti farkı nedir hangisi hızlı iş bulur? Gemilerde yemekler genelde ot türevi şeyler mi ? Ara öğün yememize izin var mı ? Gemici kardeşlerim yardım ederse çok sevinirim.

1 cevap

0 oy
Miço
3000 grt vardiya zabiti kabotaj sefer yapan gemilerde çalışır 3000 kw makine zabitide kabotaj yapan seferlerde çalışır iş bulmak biraz zordur çünkü çekirdekten gelenler çalışır ama kendini iyi geliştirirken tabi iş bulursun.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

16 Online
0 Uye ve 16 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 4350
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16763595
...