Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
606
Denizcilik Genel kategorisinde Miço
Merhabalar, alet çantasından kastım bilgisayar yazılımlarıdır. bir güverte zabiti eğitimi boyunca hangi bilgisayar programlarını öğrenmelidir? (örneğin autodesk programları gibi) Programlama dili bilmek işe yarar mı? bunların kullanım alanları var mıdır? Gemi kariyerinde kullanacağı ve kendini bir adım öne çıkaracak yazılımlar nelerdir? Standart denizcilik eğitimi, ingilizce vs. dışında hangi yetkinliğe veya bilgiye sahip olmakla fark yaratabilir? Bu sorularım haricinde başka bir alanda muhakkak öğrenmemiz gereken şeyler varsa da paylaşırsanız ufkumu açarsınız.

1 cevap

0 oy
Bilgin Denizci
Kendimden örnek vermem gerekirse Zodiac'ta staj yaptığım dönemde her stajyere 14 civarı proje veriliyordu çalıştığı gemi ile ilgili. Geminin çizimleri, gemideki yangın devrelerinin ve hidrolik devrelerinin çizimi için Autocad kullanmıştım.

Bunun dışında iyi derecede excel bilmek işleri kolaylaştırır. Gemide bütün evrak işlerinden tut yükleme planları ve diğer hesap kitap gerektiren herşey excel tabanlı ve birçok dökümanı bununla hazırlıyoruz.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

13 Online
0 Uye ve 13 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 2811
Dunku Ziyaretler : 4080
Tum Ziyaretciler : 16951072
...