Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
908
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Merhaba, yeni mezun bir Elektrik-Elektronik Mühendisiyim ve TOEFL 80 ingilizcem var. Sorum şu eğer gemiye çıkmak istersem izlemem gereken adımlar nelerdir? En iyi hangi sıfatla gemide işe başlayabilirim? Son olarakta şuan gemicilik sektörünce benim alanım için iş sektörü ne durumda? Gemi yaşamının zorluğunu bir kenara bırakırsak iş bulma açısından her şeyi bırakıp gemiye çıkmak için uğraşmaya değer mi? Çünkü bütün belgelerimi aldıktan sonra işsiz kalırsam veya düşük ücretlere çalışmak durumunda kalırsam yaptıklarımın bir anlamı kalmayacak. Cevaplarınızı beklliyorum, teşekkürler.

1 cevap

0 oy
Bilgin Denizci

Elektronik Zabiti; meslek yüksekokulu elektronik bölümü veya yüksekokul ya da elektronik mühendisliği/mühendislik fakültesi elektronik mühendisliği bölümü mezunu olan kişilere “Elektronik Zabiti” yeterliği verilir.

Elektronik Zabiti yeterliliği alabilirsin ancak gemide Elektrik Zabiti kadrolarında genelde meslek lisesi mezunları olduğundan hem maaş olarak hemde iş bulma konusunda seni tatmin etmeyecektir.

Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

19 Online
0 Uye ve 19 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 4373
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16763618
...