Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
339
Denizcilik Genel kategorisinde Miço
öncelikle merhaba : YÖK e giriyorum kayıtlı öğrenci sayısına baktığımda gözlerime inanamıyorum (örneğin İTÜ gmim 500 kayıtlı öğrencisi var) 5 sene sonra hepsi mezun olacak ve piyasa müthiş şişecek sadece İTÜ olsa iyi YTU,DEU,PRU,Girnede bile en az bu kadar kişi var. hal böyle olunca insan denize aşık olsa bile iki kere düşünüyor, çekiniyor. ben gördüğüm her videonun,haberin,forumun altına bu durumdan bahsettim ama kimi yorumumu sildi, kimi cevap vermedi, belki kale bile almadılar merakım şu bu insanlardan % kaçı mesleğe devam ediyor yada etmiyor ki bunca zamandır bu meslek mezun sıkıntısı fazla göze batmadan ayakta kalabiliyor? ve içimde kırıntı da olsa hala bir sevgi var bu mesleği bana sıkıntılarına rağmen tavsiye eder misiniz?

1 cevap

+1 oy
Bilgin Denizci
Malesef tutulu bir istatistik yok bu konuda. Ancak gemide belirli bir süre çalışan insanların tek amacı karaya geçmek oluyor. Bunun dışında öğrenciyken gerek stajdan gerekse mezuniyetten sonra mesleği yapmayanlarda azımsanamayacak kadar fazla.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

6 Online
0 Uye ve 6 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 535
Dunku Ziyaretler : 3900
Tum Ziyaretciler : 16944716
...