Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
1.0k
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
yeniden etikenlendirildi
Öncelikle merhaba sıralamam büyük ihtimal ordu fatsa duim ve turgut kıran duim tutuyor.Orduda simülatör ne var ne yok açıkcası bilmiyorum araştırdım okulun sitesinde felan bir bilgi öğrenemedim ama Turgut Kıranda simülatörlerin olduğunu öğrendim.Hangi üniversiteyi seçmek mantıklı olur ikisindede yeterlilik var.Simülatörler öğrenimimde bana fayda edermi fark katarmı?Hangisini ilk sıraya yazmalıyım cevaplarsanız sevinirim saygılar.

2 Cevap

0 oy
Acemi Denizci
seçti
 
En İyi Cevap
Öncelikle şimdiden hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Ordu Üniversitesi DUİM için tercih edebileceğin bir üniversite olabilir derim. Nitelikli bir eğitim, hocaların öğrencilerine karşı ilgi alakası bu durum için çok önemli etkenlerdendir. Deniz Ulaştırma Mühendisliği eğitimi veren her fakültede similatör olma zorunluluğu ve gerekli eğitmeleri verebilecek öğretim elemanlarına sahip olmaları gerekiyor, aksi halde mezun ettiği öğrencilerine ehliyetlerini veremeyecektir.  Yani yeterliliği olmayan bir DUİM olacaktır. Bu yüzden tüm RTE ve ODÜ'nün eğitim için gerekli olan tüm teorik ya da uygulamada kullanılacak ekipmanlara sahiplerdir. Tüm fakültelerde verilen eğitimler hemen hemen aynıdır alınması gereken dersler ve içerikler bellidir. Bu bölümde en önemli iş sana düşüyor hangi üniversiteye gidersen git bu alanda kendini geliştirmeye açık ve bölüme hevesli olmalısın ve bunların en önemlisi İNGİLİZCE'yi halletmelisin. Bana sorarsan hangi üniversite diye, ODÜ  derim çünkü ben oradan mezunum :)
Acemi Denizci
Anladım teşekkür ederim cevabınız için teşekkür ederim.Ordu'yu yazalım o zaman :)

Birde hazırlık okunmalı mı baya geliştirir mi ingilizcemizi ?
Acemi Denizci
Elbette etkili, her zaman iş öğrencilerde bitiyor bir yıl alınan ingilizce  hazırlık eğitiminde   İngilizceyi öğrenmeye yönelik  değilde adımız hazırlığı okumuş olsun olsun diye hazırlık okursan tabi ki dili geliştiremezsin. Özverili bir şekilde çalışıp öğretmenlerin direktiflerini uygularsan gerçekten İngilizce seviyeni çok ilerilere taşıyabilirsin. Bu durumda da ingilizceyi hazırlık değil sen geliştirmiş olursun ;)
Acemi Denizci
Beni aydınlattığınız ve sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim iyi günler saygılar ;)
Acemi Denizci
Efendi Kaptan, merhaba bu sene bana da ODÜ geldi iletişime geçebilir miyiz müsaitseniz? airmagando@gmail.com
Acemi Denizci
mygtcan, merhaba ODÜ geldiyse iletişime geçebilir miyiz?
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

20 Online
0 Uye ve 20 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 5793
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16765038
...