Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
447
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Selamlar, ben İstanbulda bir Denizcilik Lisesinde Makine Zabitliği bölümünde son sınıf öğrencisiyim. Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği okuyup gemiye çıkmak istiyorum. Ama okuduğum okul gereği 4 senelik kazanmak için vermem gereken sınavdaki dersleri hem iki senedir görmüyorum hem de şuan son senemde haftada üç gün akşama kadar staj yaptığım için ağırlığımı 2 senelik sınava verebiliyorum. Merak ettiğim şu: İki senelik Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği kazanıp bitiren biri gemiye çıkabilir mi ya da en basitinden iş bulabilir mi? Sırf 4 senelik bitiremediğim için açıkta kalma durumu ya da 4 senelik okuyanlar arasında uçurum gibi bir iş imkanı farkı olur mu? Eğer 2 yıllık okuma 4 yıllık oku derseniz 1 yıl daha evde mezun olarak hazırlanıp 4 yıllık için uğraşacağım sizce 1 yılı harcamaya değer mi?

1 cevap

0 oy
Miço
Hayatının geri kalanında 40 50 sene yapıcağın meslek için 1,2 sene feda etsen bence hiçbişey olmaz 4 yıllık her zaman en iyisi bende 4 yıllık gmim kazanmak hedefim :D
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

16 Online
0 Uye ve 16 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 1136
Dunku Ziyaretler : 3399
Tum Ziyaretciler : 16720528
...