Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
260
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
Merhaba çok sorulan bi soru biliyorum özür dilerim fakat gene de bi gönlümü rahatlatırsanız sevinirim. 114k sıralama yaptım cerrahpaşa mı ktü mü yaziyim çok kararsızım. Açıkçası iş ve staj konusunda bi fark olmayacaksa gönlüm cerrahpaşadan yana ve puanı neden daha yüksek siz ne dersiniz

2 Cevap

0 oy
Bilgin Denizci
KTÜ iş ve staj bakımından Cerrahpaşa'ya göre daha bilinen bir okul. Geçmişte fakülte olmadan İstanbul Üniversitesi gereklilikleri karşılayamadığı için eğitim yetkisi iptal edilmişti. Bu süreçte mezun olanlar sıkıntı çekti.
0 oy
Acemi Denizci
Ktü sektörde adı daha fazla bilinen bir okul fakat staj konusunda işi tamamen networke kalıyor. Kendini iyi geliştirir çevreni de geniş tutarsan bir şekilde stajı buluyorsun. Cerrahpaşanın avantajı İstanbulda olması diyebilirim çünkü şirketlerin çoğunun merkezi İstanbulda. Eğitim olarak da aralarında bir fark olduğunu düşünmüyorum. İuc mezunları son yıllarda birçok iyi firmada iş imkanı buldu ve bulmaya da devam edicektir.

İlgili sorular

Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

9 Online
0 Uye ve 9 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 810
Dunku Ziyaretler : 8298
Tum Ziyaretciler : 16884163
...