Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
382
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Üniversite sınavında yaptığım sıralama ile Rize'ye gidebiliyorum. Aynı zamanda kıbrısta girne üni. ve girne amerikan üni.'de %100 burslu ingilizce duim okuma şansım birde itü kıbrıs %50de var (ama %50 olması beni maddi açıdan zorlar) sizce ne yapmak doğru olur? Açıkçası gönlüm Kıbrısa %100 burslu gitmekten yana ama okuldan mezun olduğumda bana artıları eksileri leri ne olur bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

3 Cevap

0 oy
Girnede herhangi çok büyük bir dezavantajın olmaz hatta İngilizce olduğu için bölüm ,çok büyük avantajın olur.
0 oy
Acemi Denizci
Ne olur ne olmaz diye anakaradan ayağını çekme, bende bu sene DUİM bölümüne başlayacağım Piri Reis Üniversitesi %50 tutuyor ama geçen sene 64k olan fiyat bu sene 105k olmuş. Birde konuştuğum hocalar Rize'nin İskenderun ve Kıbrıs'taki üniversitelerden daha iyi olduğunu söyledi belki sanada bir fikir verir
0 oy
Miço
Ekonomik açıdan kıbrıs tercih etmemeniz daha iyi olur. Ben de düşündüm ama vazgeçtim. Okul eğitim kalitesi elbette etkiler ama iş tamamen sizin kişisel gelişiminize ve dil seviyenize bağlı.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

19 Online
0 Uye ve 19 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 3560
Dunku Ziyaretler : 4355
Tum Ziyaretciler : 16943841
...