Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
482
Stajlar kategorisinde Miço
Görkem abi özellikle senin yorumunu merak ediyorum. Ben önlisans DUİ mezunuyum. Staj vs. işlerinin zor oldugunu biliyordum ama bu kadarini beklemiyordum dogrusu. Turkiyede olup da basvurmadigim tek bir denizcilik sirketi kalmadi. Yuzlerce yere basvurdum. Aralarindan bir kac donen oldu ama onlar da son anda hep vazgecti. Bazi sirketler ilgilenir gibi oluyor ama konusurken 2 yillik okudugumu ve 3000gt limitlj ehliyet alacagimi soyleyince burun kiviriyorlar. Simdi merak ettigim su, okul konusu staj basvurusunda bir eksi puanken ben baska yonlerden arti puanlar alip kendimi one cikarabilir miyim diye dusunuyorum. Bunun icin maas almadan bedava calisirim, sigortami cebimden oderim, yattigim yer ve tukettigim kumanyanin faturasini ayrica oderim desem nasil olur? Sirketler boyle bir talebe sicak bakar mi ve tercih edilirligimi yukseltebilir miyim merak ediyorum. Yanitlarsan cok sevinirim.

1 cevap

0 oy
Bilgin Denizci
Öncelikle böyle çözümler malesef fayda sağlamaz.

Tavsiyem kendi ehliyetine uygun olacak tarzdaki gemileri olan şirketlere başvurman. 3000gt sınırlı ehliyet sahibi olacak Zabiti malesef Uzakyol gemileri olan ve tonajları büyük gemileri olan şirketler istemezler.

Bundan dolayı https://armatorlerbirligi.org.tr/uyelerimiz buradaki şirketlerden araştırma yapıp küçük gemisi olanlara başvuru yapman mantıklı olacaktır.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

10 Online
0 Uye ve 10 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 1259
Dunku Ziyaretler : 3399
Tum Ziyaretciler : 16720651
...