Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
283
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Miço
merhaba 20 yaşındayım ve üniversite sınavına hazırlanıyorum fakat kafama takılan birkaç şey üzerinden fikrinizi almak istedim. öncelikle pek başarılı bir öğrencilik geçirmediğim için temelim sağlam değil bu sene içerisinde zorlarsam ancak ve ancak burssuz bir yer kazanabilirim fakat durumlar el vermiyor malum. bu yüzden iyi bir myo sonrasında dgs yapmayı düşünüyorum. dilim var bu yüzden myo dan sonra dgs yapmak istiyorum. zorunlu hazırlığın dil sınavları oluyor mu? hazırlığı geçebilir miyim? çok da önemli olmasa da 3000gt vardiya zabiti maaşları hakkında bilginiz var mı?

2 Cevap

0 oy
Bilgin Denizci
Zorunlu hazırlıktan muaf olmak için sınavlar oluyor ancak bunları geçebilmek için genelde Upper Intermediate seviyesinde olman gerekir.
+1 oy
Acemi Denizci
Hocam selamlar, ben 21dgs ile itü ye girdim, ing seviyeni bilmyiroum ama eğer A2 den ileri değilsen geçmen zor öyle hemen. ben kaldım geçen sene, özellikle itü için konuşuyorum, okulda öğrettiği ing ile soktuğu sınavın alaksı yok gereksiz bir acımazsız davranma tavrındalar sınavları okurken. 57 ile bırakmışlardı beni. itü pte academic de kabul ediyor kendi proficiency sınavı yerine.Eğer imkanın varsa ortalama 1 aylık çalışma ile pte den 55 alıp hiç hazırlık okumadan bölüme geçeblilrsin.  bu dönem öyle yaptım ben.
Miço
Selamlar değerli cevabın için teşekkür ederim. Sakıncası yoksa ayrıyetten ulaşabileceğim yerler var mı size?
Acemi Denizci
thirdrodo@gm yazabilirsin.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

8 Online
0 Uye ve 8 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 8333
Dunku Ziyaretler : 3375
Tum Ziyaretciler : 16895060
...