Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
355
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Miço
Merhaba, bu sene yüksek okul tercih edip sonrasında dgs yapmayı düşünüyorum. Sizce hangi üniversite daha iyidir? Ege, Piri Reis, Galatasaray üniversitelerini düşünüyorum. Galatasaraydan tam emin değilim. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum efendim.

1 cevap

+1 oy
Bilgin Denizci
Bu liste içerisinde DGS ile ilerlemeyi düşündüğünden Piri Reis daha faydalı olabilir. Galatasaray'ın eğitim yetkisi yoktu. Okula ulaşarak sorgulaman gerekir.
Miço
Değerli cevabınız için teşekkür ederim. Ayrıyetten bir şey sorayım. PRÜ de MYO da hazırlık var mı efenim ve ders saydırma konusunda bilginiz var mıdır?
Bilgin Denizci
Okulun tercih kılavuzlarından bulabilirsin, ders saydırmayı yine okul ile görüşerek öğrenebilirsin.
Miço
PRÜ myo öğrencisiyim,her bölümde zorunlu hazırlık var. Ders saydırma konusunda üst dönemlerimiz aynı okuldan ilerleme durumunda ders saydırmanın olduğunu söylediler.
Miço
Öncelikle teşekkür ederim. Birkaç bir şey ve kafama takılan bir şey olursa sormam için size ulaşabileceğim bir yer var mı? Chief34
Miço
Kardeşim bir süredir sosyal medya kullanmıyorum. Buradan iletişimde kalabiliriz. Eğer dilersen numaranı yaz sana wpden dönerim.
Miço
düzenledi
tamamdır hocam eyw
Miço
Hocam pru hazırlık zor mu
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

17 Online
0 Uye ve 17 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 3147
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16762392
...