Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
1.1k
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
öncelikle merhaba. galatasaray gemi makine işletme yazmayı düşünüyorum iki yıllık daha sonra dgs ile dört yıllığa geçmek istiyorum ama galatasarayın yetkisi yok olarak gözüküyor. ziya kalkavanla ortak eğitim veriyorlarmış gibisinden bir şey gözüküyor. buradan mezun olursam vasıfsız biri olarak mı mezun olurum ve dgs aracılığıyla dört yıllığa geçmeme engel teşkil eder mi. ayrıca dört yıllığa geçememem durumunda herhangi bir şekilde çalışmaya kalksam ne gibi bir yol izlemem gerekir yetkisi olmadığı için acaba. dört yıllığa geçmek için bölüme gireceğim zaten ama yine de öğrenmek istedim aydınlatıcı herhangi bir bilgi bulamadım internette. acaba yetkisi gözükmemesinin sebebi ortak eğitim vermeleri midir. ziya kalkavanın yetkisi var olarak gözüküyor ama lise sonuçta. yardımcı olursanız mutlu olurum..
Acemi Denizci
taşındı
Ben de sizinle ayni soruyu sormak istiyordum. Umarim yardimci olurlar.

1 cevap

0 oy
Bilgin Denizci

Galatasaray Üniversitesi yetkisi yok; boşuna macera olur.

06/05/2016-34189 sayılı yazımız ile yetkileri askıya alınmıştır. GESY'de belirtilen şartları yerine getiremediği göz önünde bulundurularak 2016-2017 eğitim öğretim döneminde eğitime başlayacak öğrencilerin Bakanlığımız tarafından belgelendirilmesi yapılamayacaktır. Yazımız tarihinde eğitime başlamış ve devam eden öğrencilerle mezun olmuş ancak belgelendirme işlemleri tamamlanmamış mezunlarının ECDIS, BRM ve ERM eğitimlerinden ilgili olanları Bakanlığımızca yetkilendirilmiş bir eğitim kurumunda almaları şartıyla, yetkilerin askıya alınmasından önce sahip olduğu yetkiler dahilinde işlem yapılması uygun görülmüştür.

Acemi Denizci
abi halen öğrenci neden alıyorlar peki, benim sorum aslında dört yıllığa geçişe engel teşkil eder mi olucaktı, ya da dört yıllığa geçtim atıyorum yetkisi olmadığı için galatasaray'ın boşuna mı gidicek gördüğüm bütün dersler iki yılda?
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

18 Online
0 Uye ve 18 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 1248
Dunku Ziyaretler : 6239
Tum Ziyaretciler : 16766732
...