Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
1.7k
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
İskenderun Teknik Üni nin yeterliliği var mıdır acaba ?  Gemi adamları eğitim bilgi sisteminde maalesef üni yok herhalde güncel değil. Bilgisi olan varmıdır acaba .
Usta Denizci
Güncel değil diye bişi yok, yetki verildiği an sisteme düşüyor. demek ki yetkisiz.
Miço
yazmamanı tavsiye ederim yetki yok demek boşuna okuyorsun demek gibi birşe,alacaklarmı alamıcaklarmı kesin olmayan bi yere gitme, bence alamicaklar

2 Cevap

+1 oy
Acemi Denizci
Üniversiteyi aradım ben üniversitenizitercih etsem 4 yıl içinde yeterlilik alabilecekmisiniz diye sordum

adam bana net birşey diyemedi yeterliligin alınması için gerekli hoca sayısının ve labarotuarların açılması gerekiyor dedi ve kesin bir şey söyleyemem dedi

yani bu riski almaya degermi bilemedim
Usta Denizci
O laboratuvarlar inan bana kolay kurulmuyor, ihale süreleri, para yatırma süreleri ve montajı, daha sonra yeterlilik için başvurular ve süreler inan bana yıllar sürüyor.
Acemi Denizci
düzenledi
peki hangi akla hizmet bu adamlar böyle bi bölüm açıyor ve ögrenci alıyor yeterlilik belgen olmadan o ögrenciler mezun olduklarında hiç bir şey yapamaz bence geçen sene yerlesenlerin çogu ya yatay geçiş derdinde yada yeniden üniversite sınavına girdiler yoksa akıl  kârı değil
+1 oy
Acemi Denizci
Arkadaşlar bölüm öğrencisiyim. Kesin bilgi.

İskenderun Teknik Üniversitesi 2019 yılı içerisinde yetkilendirme süreci için gerekli olan altyapı hazırlıklarını tamamlamış ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan denetimi sorunsuz geçmiştir. Şu an üniversitenin yeterlilikle ilgili bir problemi bulunmamaktadır.

Ancak tercih edecekler için not: Okul çok disiplinli. Denizci hocaların verdiği dersler çok ağır. 36 kişi başladığımız dönemde sadece 9 kişi 1. sınıftan 2. sınıfa geçebildi. Tercih ederken bunu da dikkate alın.
Usta Denizci
36 kişinin 9'unun üst sınıfa geçmesi iyi bir şey değil, demek ki öğretemiyorlar.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

14 Online
0 Uye ve 14 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 5675
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16764920
...