Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
15.1k
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
2 yıllık deniz ulaştırma ve işletme bölümünü okumak istiyorum, iş olanakları nasıldır? Sorun yaşar mıyım? Bir de şuan meslek lisesinde bilişim teknolojileri bölümü okuyorum ama artık bilgisayar ile ilgili bir şeyler yapmak istemiyorum.Denizcilik ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum, sizce derslerde çok zorlanır mıyım?
Usta Denizci
Denizde Haberleşme ve vardiya standartları hariç diğer derslerde zorlanmazsın. Ama şunu bilmeni isterim ben dahil arkadaşlarımın tamamına yakını staja bile çıkamadı, sadece tanıdığı olanlar staj yapmaya çıktı. Bizde staj 1 yıl sürüyor gemide, düşün bak 1 yıl bedava çalışacaksın bulamıyorsun çalışacak yer. Ama benim iç karartıcı yazımı referans alma, sadece aklında bulunsun, denizcilik gruplarına da sor, eminim Görkem abide görüşünü yazacaktır.

3 Cevap

+1 oy
Bilgin Denizci
Acemi Denizci
Linkte benimkine benzer bir soru bulamadım.
+1 oy
Acemi Denizci
Öncelikle yanıtınız için teşekkur ederim, 1 yıl bedava çalışmak -sonrasında duzgun ve asgari ucretten yuksek maaş alabildiğim ve hatta yukselebileceğim bir iş bulabilirsem- sorun olmayacaktır. Dilciyim ve yuksek seviyede ingilizceye sahibim, fakat dilim ne kadar iyi ise matematiğim de o kadar kötu daha çok matematikten korkuyorum, zor mu öğrettikleri matematik acaba?
Usta Denizci
Merhaba, İngilizcen olduğunu söyledin, bu seni herkesden öne çıkaracaktır, 2 yıllıkta matematiğe asla ihtiyaç yok, yolun açık olsun.
Acemi Denizci
Bu bölüm mezunuyum tercih yapmak gibi bir hata yapmazsın umarım..  Zamanında bana da Tercih yapma dediler heves ettim işte :))
Acemi Denizci
Bilişim olsun saglik olsun keşke onlara yönelseydim
+1 oy
Miço
Son durumunuz nedir bende sizinle aynı düşüncedeyim
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

18 Online
0 Uye ve 18 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 5206
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16764451
...