Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
347
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Miço
Merhaba Denizci Abilerim. Öncelikle Pruvanız Neta Olsun. Ben bu yıl DUİM hazırlık sınıfına başlıcam. Ben hazırlıkta boş durmak istemiyorum ve önümü açmak istiyorum yani bir denizcinin gemi kaptanının bilmesi gereken şeyler nelerdir? Ben erken derslere hazırlanmak istiyorum üni 1. sınıfta çok takılmamak için benim nelere çalışmam gerek? Denizcilikle ilgili bilgilendirici kitaplar var mı? Örneğin internetten gemi kısımlarına ve yönlere(sancak-iskele...) biraz çalışıyorum ama daha fazlası vardiya, seyir, güvenlik vs. Her şeye çalışmaya başĺamak istiyorum. Kitap yoksa bile bana bir gemi kaptanı olacaksam neleri bilmem gerek bunlar hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler!!

1 cevap

+1 oy
Bilgin Denizci
Öncelikle hazırlık sınıfında ingilizce bilgin yetersiz ise onu geliştirmeye çalışmalısın. Orta düzeyde ise iyi düzeye getirmeye yönelik çalışma yapabilirsin.

Gemi ile genel bilgilerin bulunduğu bir kitap olan Kpt. Yücel Sügen'in Kaptan'ın Kılavuzu sana başucu rehberi olacak ve ilerleyen dönemlerde derslerinde yardımcı olacaktır.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

20 Online
0 Uye ve 20 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 384
Dunku Ziyaretler : 3900
Tum Ziyaretciler : 16944565
...