Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+2 oy
802
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Ben Sefa Atakaş Denizcilik Lisesinde 11. Sınıf öğrencisiyim. İskenderun'da yaşıyorum ve yaşadığım şehirde okumanın benim için avantajlı olacağını düşünüyorum ama İskenderun Teknik Üniversitesinin eğitimi hakkında pek fazla bilgim yok. İSTE DUİM eğitimi hakkında bilgi verebilir misiniz?

2 Cevap

0 oy
Miço
seçti
 
En İyi Cevap
Öncelikle merhabalar Ali, ben İSTE DUİM öğrencisi Beytullah. Tercihini İSTE DUİM 'den yana kullanmayı geleceğin için büyük yatırım olarak düşünebilirsin. Bunu şöyle açıklayabilirim: Okulumuz açıldıktan kısa bir süre sonra yeterliliğini alabilmiş ve kariyer günleri düzenlemiştir. Hocalarımız aracılığı ile kariyer günleriyle başarılı öğrencilere hem burs hem de staj ve iş imkânı sağlanmıştır. Yani hem Kaptan hocalarımız hem de yabancı dil hocalarımız olsun tek hedefleri bizi nitelikli bir şekilde mezun ederek Uluslararası sularda Türkiye’yi temsil edecek uzak yol zabiti ve zabitanı yetiştirmektir. Bu sebeple okulumuz 4 yıl lisans ve 1 yıl da İngilizce hazırlık eğitimi olmak üzere toplam 5 yıl eğitim vermektedir. Buradan aldığın İngilizce eğitimiyle işe atılman için yeterli donanıma sahip olabileceksin . Bölüm derslerinde ise hiç endişen olmasın çünkü Kaptan hocalarımızın her biri denizcilik sektöründe uzun deneyimleri olan öğretim üyelerinden oluşmaktadır. Bu süreçte yalnızca eğitimle kalmayıp birçok sosyal etkinliklere de katılıp kendini geliştirme imkânın olacak. Öte yandan fakültemizin birçok kulübü ve projeleri olup kişisel gelişimine ve sosyalleşmene de fayda sağlayabileceksin. Fakültemiz denizcilik örf ve adetlerine uygun eğitim vermektedir ve böylece gemiye çıkmadan ön hazırlığınızı tamamlayarak gemide karşılaşacağınız birtakım problemleri kaldırmış olursunuz. Ön hazırlık demişken fakültemiz gerçeğinden farkı olmayan simülasyona sahip olup laboratuvarlarıyla uygulamalı derslerde size pratik yapma imkânı sağlamaktadır. Kısacası fakültemiz hızla gelişmekte olduğundan kısa sürede denizcilik sektöründe isminin saygıyla anılmasını sağlamıştır. Bu yüzden seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız. İnan bana tercihini İSTE DUİM den yana kullanarak en doğrusunu yapmış olacaksın. Birde merak ettiğin konuları alta linkini bırakacağım sosyal medya hesaplar aracılığı ile sorabilirsin. https://www.denizcisorucevap.com/5279/iste-duim-egitimi

https://youtu.be/nHxE0pw2yX8
0 oy
Usta Denizci
bu okulun öğrencileri teşkilat falan kurmuş sanırım her forumda öğrenci çekmeye çalışıyorlar
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

15 Online
0 Uye ve 15 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 5556
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16764801
...