Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
651
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
düzenledi
İyi seviye bir İngilizce ile DEÜ DUİM mezunu olduğumda iş bulmakta zorluk çeker miyim?  Ayrıca bir kaptan çalıştığı şirkete staja alınması için bir öğrenciye referans olabilir mi ? Eğer olabiliyorsa staja alımı ne derece etkiler ?    Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için . İyi günler ya da sorumu gördüğünüz saate göre iyi akşamlar diliyorum :) .     Düzenleme: Aklıma takılan bir soruyu daha dahil etmek için küçük bir düzenleme yapıyorum. DEÜ kıyafet yönetmeliğini okudum ancak görünür yerde dövmenin sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağıyla ilgili bir bilgi bulamadım.Birçok forumda okudum ancak kimisi sorun olacağını söylerken kimisi de bir sorun olamayacağını söylüyor. Net bir bilgiye ulaşamadım anlayacağınız. Bu konuda bilgi de alabilirsem çok sevinirim. Teşekkürler ...

1 cevap

+1 oy
Usta Denizci
seçti
 
En İyi Cevap
1- İş bulmak yıllar geçtikçe zorlaşıyor kendini iyi geliştirirsen diğer mezunlardan bir adım önde olursun iş bulmakta onlara nazaran daha avantajlı olursun.

2-Torpil diyorsun yani :D Merak etme bu sektöre torpil bolca var.

3-Elde,yüzde,boyunda vs. gibi gözüken yerledeyse mülakatta eleyebilirler gözükmeyen yerlerde ise sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Acemi Denizci
düzenledi
Dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerekse de  her ihtimale karşı torpil imkanı olduğunu öğrenmek beni sevindirdi açıkçası :). Gecenizin güzel geçmesini diliyorum ve verdiğiniz cevap için çok teşekkür ediyorum. Saygılar :)
Usta Denizci
Rica ederim :) Başarılar
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

11 Online
0 Uye ve 11 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 1544
Dunku Ziyaretler : 3900
Tum Ziyaretciler : 16945725
...