Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
623
Denizcilik Genel kategorisinde Miço
İyi günler. Sarı humma aşısı hakkında bir sorum olacaktı. Staja yeni çıktım. Sarı humma aşısı olmadım. Daha önce dahili çalıştım ondan ötürü yaptırmamıştım. Bu gemiye katılmadan önce personel müdürü birşey demedi. Evrakları gönderirken sağlık cüzdanı, liman cüzdanı ve pasaport ilettim. Aşı ile alakalı birşey demedi.Benimde aklıma gelmedi. Sefer yapacağımız bölge Nijerya mış. Herhangi bir sorun olurmu? Nelere dikkat etmem lazım?

2 Cevap

0 oy
Usta Denizci
Personel müdürünün umrunda olmaz, yapılması gerekir. Sakın kısa kollu giyme, sinek koruyucu vs kullan eline yüzüne, boynunu bile sar, ellerine eldiven tak, gözlük kullan. Mümkünse açık alanlara çıkma, kaptanları bilgilendir. Sineklerden bulaşıyor zaten.
0 oy
Usta Denizci

Kaptandan rica et, kamarandan çıkış yapma, Nijerya'da 3-5 katına çıktı vaka sayıları. Durum Nijerya'da çok kötü, sakın ama sakın kamarandan çıkma, camları açma, uzun kollu kıyafetler giy, kafana kadar çarşaf çek. Nijerya en kötü durumdaki ülkelerden.

https://www.seyahatsagligi.gov.tr/Site/HaberListesi/Sar%C4%B1humma

Usta Denizci
Çarşafı uyurken çek, gün içinde değil :D
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

3 Online
0 Uye ve 3 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 6525
Dunku Ziyaretler : 12200
Tum Ziyaretciler : 16866584
...