Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
847
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Merhabalar ben şuan Denizcilik lisesinde 11.sınıf güverte okuyorum.Benim 1. Ve 2. Senelerim boş geçti derslerime hiç özen gösteriyorum ve kendimi hep küçük düşünüyordum meslek lisesine girdiğim için. Bu sene yani 3. senmede benim bu işten hoşlandığım ve bunu gelecektede yapmak istediğimi fark ettim . Antrenmanlarla matematik kitaplarını aldım yapabildiğim ve öğrenip çözüyorum . Sizce seneye kadar sınava girip 9Eylül ,Pirireis,İTÜ gibi üniversiteler kazanabilirmiyim ? Eğer kazanan varsa bana geçtiği zamanlardan ve nasıl ders çalıştığını anlatabilirmi ?

2 Cevap

0 oy
Miço
Temelin yoksa yazdığın üniversitelerin gelmesi biraz zor olabilir ama güzel bir çalışmayla gerekirse mezuna kalarak istediğin yere gelebilirsin.
0 oy
Usta Denizci
güzel kardeşim, aynı yollardan geçiyoruz sana şu kadar söylim matematik, fizik kimya öğrenmek çok zor bişi, eğer illede bu fakültelere gidecem dersen DGS ile gidebilirsin ama gittiğin yerde yine karşına bu dersler çıkacak, bana göre bu meslekte ingilizce + mesleki bilgi gereklidir, istersen benim gibi yıllarını boşa harcama çünkü sonuçta hizmet yükseltebiliyorsun ehliyetini
ehliyet nasıl yükseltiliyor birader tam olarak birde senin şuanki ehliyetin nedir ve o noktaya gelmek uzun sürdümü?
Usta Denizci
vardiya zabiti olarak görev yapıyorsun, 2 yıl çalıştıktan sonra sınavla uzakyol vardiya zabiti oluyorsun, benim ehliyet falan yok staj bulamıyoz ./
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

9 Online
0 Uye ve 9 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 3256
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16762501
...