Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
420
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
Gemide en yüksek rütbe nedir bilmiyorum kaptan ya da onun üstü.. Ben hiyerarşide en üstte olmak için hangi bölümü okumalıyım? (gmim, duim vs.)

1 cevap

+1 oy
Miço
İkisi de birbirinden farklı bölümler.Yerinde olsam yöneticiliğe göre seçim yapmaktansa ilgi alanıma göre seçim yaparım. Sorunun cevabına gelecek olursak en yetkili kişi kaptandır. Kaptanlık için de duim okuman gerekir.
Acemi Denizci
ilgi alanım genel olarak deniz :D işçi patron ilişkisinin çok seviyesiz olduğu işlerde işçi olarak çalışmışlığım var bu yüzden olabilecek en yüksek rütbeye sahip olup pozitif bir iş ortamım olsun istiyorum. yanıt için teşekkürler
Miço
Rica ederim :)

 Kaptanlığın getirdiği yetki ile birlikte sorumluluğu da artıyor. Gemide de bir mühendisin kaptan tarafından ezileceğini pek düşünmüyorum çünkü biri olmadan diğeri olmuyor bu meslekte. Elbette problemli kişiler vardır buna diyebileceğim bir şey yok. Bir sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

7 Online
0 Uye ve 7 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 4391
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16763636
...