Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+2 oy
1.0k
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Merhabalar,

Deniz Harp Okulunda alınan bilgisayar mühendisliği eğitimi sonucunda nerelerde hangi şartlarda çalışılır bir bilginiz var mı? Mesela ordu için, deniz kuvvetleri için çalışma, teknoloji üretme gibi bir imkan var mı? Ben denizi çok seviyorum, okulun eğitim kalitesi zaten  tartışılmaz. Bu okul bana hem mühendislik hem denizcilik eğitimini beraber okuma şansı veriyor ama dediğim gibi mezun olduktan sonraki çalışma şartlarını bilmiyorum özellikle bilgisayar mühendislerinin. Madem mühendis olup teknoloji üreteceğim bunu ülkem için yapmak isterim. Çok uzattım ve konuyu dağıttım kusura bakmayın, mezun olduktan sonra mühendis olarak milli teknolojiyi geliştirme, katkı yapma gibi bir imkanım var mı?

1 cevap

+1 oy
Bilgin Denizci
Deniz Kuvvetlerinde çeşitli araştırma imkanları var ancak, araştırma ve geliştirmenin büyük kısmı sivil üniversiteler veya Aselsan, Tui gibi konusunda uzmanlaşmış yarı özel-devlet şirketlerinde yapılmakta.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.2k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

34 Online
0 Uye ve 34 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 5353
Dunku Ziyaretler : 4564
Tum Ziyaretciler : 17001840
...