Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+4 oy
1.1k
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Merhabalar,

İtü Duim geçen sene 79 binle kapatmış benim bu yıl sıralamam 78 bin. Bölümün bu sene 60 binlerden alacağı konuşuluyor öyle midir ? Benim kazanma ihtimalim nedir?

4 Cevap

+2 oy
Miço
Kardeşim her konuşulanı takma kafana zaten şuan herkes sıralamalarla ilgili farklı şeyler söylüyor. Kaderinde yazılıysa zaten olur canını sıkma boşuna
+1 oy
Acemi Denizci
Kardeşim eğer kısmetin varsa bölüme gelirsen aynı dönemde olacağız, tabii ingilizcen süper değilse hazırlığı atlamazsan :)
Acemi Denizci
Hazırlığa kalırım ingilizce hiç yok :)
İletişimde olalımda kazanırsak bombalarız :)
senin sıralama kaç bin
Acemi Denizci
42 bindeyim :)
+2 oy
Miço
Dahada düşer ama yükselmesi çok çok küçük bir ihtimal.
+1 oy
Miço
Dostum kim demişse o sıralamalar yükseliri açıkcası bilmeden konuşmuş çünkü itü nün zaten sıralamasının son 3 yılda iyice gerilemesinin sebebi kontenjan artışı. Yanlış hatırlamıyorsam 20 kişi artmıştı duim kontenjanı ki bu da domino etkisi yaparak diğer üniversitelerin sıralamalarınıda etkiledi. Kaldıki duim sıralamaları hangi üniye bakarsan bak son 5 yıldır düşüşte. 85 bin e kadar itüyü görebilirsin belki bu yıl.
Miço
85 bin iyimser bir rakam hocam.Çünkü her sene insanlar para kazanmanın daha insancıl yöntemlerinin olduğunun farkına varıyorlar :) Duim in düşmekten başka seçeneği yok :D
Miço
Biz farkına varamayanlarla devam edelim :D
Miço
Aynen hocam :D Farkettiğimizde iş işten geçmiş olcak :D
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

7 Online
0 Uye ve 7 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 14
Dunku Ziyaretler : 3375
Tum Ziyaretciler : 16886742
...