Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
560
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
yeniden gösterildi
Merhabalar şu anda lise üçüncü sınıfa geçmiş bulunmaktayım. Sağlık konusunda endişelerim var, paylaşılan belgeleri okudum. yine de sormak isterim: Tethered Cord ameliyatlıyım fakat tekrarlama gibi bir durumu söz konusu. esnek düz tabanım. omurilik tümörüm de var elenmeme sebebiyet verir mi? sağlık raporu yönetmeliğinde tethered cord ibaresi geçtiği için sormak istedim. Fiziksel güç kaybım yok.

Sağlık bir yana, asıl merak ettiğim şeyler ingilizce ve fiziksel mülakat hakkında. itüde var mı bilmiyorum(yazarsanız sevinirim). Ve ingilizce bilgim pek yok, hazırlık beni iyi hazırlar mı bu da ayrı bir merak ettiğim konu.

1 cevap

+2 oy
Usta Denizci
seçti
 
En İyi Cevap
Fiziksel mülakat falan yok, ingilizcede öğretmiyorlar hazırlıkta, öğrenirim diye sakın düşünme, sadece bilenler üzerinden dersler işleniyor. Sağlık konusunu ise gemiadamı sağlık belgesi veren hastanaler diye googleda arat ve, özel bir hastane seçip o hastaneye git ve ne seçeceksen güverte stajyeri veya makine stajyeri olarak sağlık belgesi almak istediğini söyle, testleri yaptır, en son sağlık belgesini falan sağlık müdürlüğüne götür, alabiliyor musun alamıyor musun anlarsın. Burada sormanın anlamı yok, kimse doktor değil.
Acemi Denizci
Teşekkür ederim öncelikle. sağlık konusunda dediklerinizde haklısınız.
İnternette mekik şınav gibi olaylar dönüyor onu anlamış değilim, soru soruyorlar gibi de konuşuyorlar doğrusu bilemedim.
İngilizcem temel seviyede, yani okul çıkışlı olarak B1 diyebiliriz. Geliştirmek için sizce neler yapmalıyım? Şu anda voscreen kullanıyorum(ingilizce konuşmaların türkçesini soran bir uygulama)
Usta Denizci
Ben İngilizce bilmiyorum ama B1 gayet iyi bir seviye, eminim hazırlıkta zorlanmazsın.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

8 Online
0 Uye ve 8 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 1265
Dunku Ziyaretler : 3900
Tum Ziyaretciler : 16945446
...