Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
2.0k
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
Öncelikle herkese merhaba. Ben uzak uok kaptanı olmak istiyorum. Ve Anadolu lisesi mi yoksa denizcilik lisesi mi hangisine gitmem gerekiyor bilmiyorum. Ve üniversitede hangi bölümü okumalıyım? Yardımınıza ihtiyacım var bu konuda. Teşekkürler.

1 cevap

0 oy
Miço

denizcilik lisesinin verdiği yeterlilik belli bir seviyede şu an yükseltme sınavlarına girmeden uzaktık kaptan olmak için puanının tuttuğu Anadolu ya da fen lisesine gidip matematik fizik gibi önemli sayısal dersleri görüp çalışırsın üniversiteyi kazanırsın ve direk uzakyol olarak yeterlilik istiyorsan bu liselere gitmen senin için yararlı olur.Sayısal bir bölüm kazanmak için matematik ve fen yapman gerekiyor.Zahmetli olsun ama örf ve adetlere liseden başliyim diyorsan denizcilik liseside tercih edebilirsin.Sana tavsiyem ara denizcilik lisesini bilgi al yardımcı olacaklardır.Kesin karar vermek için küçük yaştasın.Sitedeki başlıkları okumanı ve görkem abinin kanalındaki videoları izleyip ona göre tercih etmeni öneririm.(Kaptan Vlog)

Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

15 Online
0 Uye ve 15 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 2645
Dunku Ziyaretler : 4080
Tum Ziyaretciler : 16950906
...