Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+2 oy
1.3k
Denizcilik Genel kategorisinde Miço
Piri reis 2 yıllık deniz ulaştırma ve işletme bölümünü okumak istiyorum, iş olanakları nasıldır? Sorun yaşar mıyım? Bir de şuan meslek lisesinde bilişim teknolojileri bölümü okuyorum ama artık bilgisayar ile ilgili bir şeyler yapmak istemiyorum.Denizcilik ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum, sizce derslerde çok zorlanır mıyım?Orta seviye ingilizcem var yeterli olurmu?

3 Cevap

+2 oy
Usta Denizci
Fakülte mezunları bile iş bulmada sorun yaşarken önlisans mezunlarının sorun yaşamama ihtimali yok.
+2 oy
Miço
Piri Reis iyi okuldur elinden geldiğince 4 yıllığı kazanmaya çalış
+2 oy
Usta Denizci
Orta seviye ingilizcen bu sektöre fazla bile gelir emin ol. Denizcilik okudum mezun oldum 3 yıldır staja çıkamadım, bende hiçbir şey bilmiyorum :D. Öğrendiklerimi de unuttum. Mesleği en iyi öğrenmenin yeri zaten denizdir. Onun için 1 yıllık stajımız var.
Miço
3 yıl nasıl staja çıkamadın birde bu staj süresince yapabilecegimiz ek iş tarzı bir şey varmı teşekkür ederim yorumun için
Usta Denizci
Sağlık sorunlarımdan dolayı çıkamadım, ama başta başvurmuştum yine de bulamamıştım. Ek iş olarak inan aklıma ufak teknelerde gemicilikten başka bir şey gelmiyor.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

16 Online
0 Uye ve 16 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 1990
Dunku Ziyaretler : 6239
Tum Ziyaretciler : 16767474
...