Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
784
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
abilerim ablalarım 2 yıllık deniz ulaştırma ve işletme yazacağım dikey gecişle 4 seneye tamamlamayı düşünmüyorum acaba önerir misiniz lütfen zorluklarından stajından maaşından bahsedin bir de bitirdiğim gibi mesleğe gecer miyim şimdiden teşekkürler.

4 Cevap

0 oy
Bilgin Denizci
mersin,ege,kocaeli,ordu buralar iyidir.

ama sana tavsiyem hiç zaman kaybetmeden 4 yıllığa hazırlanmandır...çünkü bir çok okul 2 yıllıkta aldığın dersleri saymayacak.
0 oy
Acemi Denizci
eğer istediğin fakülteyi tutturamıyorsan dgs öneririm, ben ege cıkıslıyım ege iyidir diğerleri hakkında fikrim yok, önlisans son senende baslasan dgs calısmaya rahatlıkla istediğin yere geçersin, eskiye göre kontenjanlar çok düştü fakat yapılabilitesi yks ye göre daha yüksek bence, egeden orduya gitmiş arkadaşım 3.sınıftan başladı birçok dersi sayldı, ben itüye geçtim 29 ders saydırdım 2.sınıftan devam ediyorum. dokuz eylül hiç ders saymıyor diye hatılrıyorum sanırım %100 ingilizceydi orada bölüm. Önlisansın bitirme stajı oluyo 30 iş günü denizcilikle alaklı herhangi bir yerde yapabilrisn
0 oy
Acemi Denizci
Ben 2 yıllık Deniz ulaştırma ve işletme okuyorum. Kardeşim 4 yıllık okuman daha hayırlı olur. Tutmuyorsa 2 yıllığı öneririm. İngilizcen iyi seviyedeyse %80 iş bulursun. 30 günlük staj bulmada zorlanabilirsin ama marina, limanda,acentede tanıdığın varsa onu da yaparsın. Benim yoktu ama bazı şirketle sınıf grubuna sınıf temsilcisi yoluyla mail atıyor stajyer arıyorlar. DGS ile geçiş yapmayı planlıyorum ama bakalım. Mersin Üniversitesini öneriyorum hocalar çok iyi.
0 oy
Miço
Piri Reis Üni öğrencisi olarak kesinlikle öneririm. Simulatörler ve eğitim kalitesine bakınca diğer ünilerle aralarındaki farkları görmek mümkün. Hem kendi okulunda yükseltirsen hazırlık dahil derslerin çoğunluğunu saydıracaksın.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

14 Online
0 Uye ve 14 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 2173
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16761418
...