Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
1.1k
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
2010 senesinden İlgi yönetmelik ile Gemiadamları Yönetmeliğinin Uzakyol Vardiya Zabitliği ve Uzakyol Vardiya Mühendisliği yeterliği alınması için gerekli şartları düzenleyen maddelerinde yapılan değişiklik ile dört yıllık fakülte ve yüksekokulların, deniz ulaştırma ve işletme mühendisliği ve deniz işletmeciliği ve yönetimi bölümlerinin lisans programından mezun olanlar, Eğitim ve Sınav Yönergesinde belirtilen İngilizce başarı esaslarına göre başarı sağlamak, sözleşmenin öngördüğü idare tarafından onaylanan Uzakyol Vardiya Zabitliği/Uzakyol Makine Zabitliği'ne yönelik A-II/1 ve A-IlI/1 eğitiminde öngörülen derslerden öğrenimi esnasında süre ve müfredat olarak eksik aldığı dersleri de tamamlamak zorundadır. Bu şartları yerine getiren ve deniz eğitimini başarı ile bitirenlere, yönetmelikteki diğer şartları da sağlamaları kaydıyla Uzakyol Vardiya Zabiti/Uzakyol Makine Zabitliği yeterliği veriliyormuş şuanda günümüzde bu tamamlama eğtimi varmı ? Varsa hangi kurumlar veriyor

2 Cevap

0 oy
Bilgin Denizci

Sayfaya https://gbs.udhb.gov.tr/gaebs/Public/KurumBilgi.aspx web adresinden ulaşılabilir.

Sitedeki Eğitim ara > Uzakyol Vardiya Müh. Tamamlama Eğitimi (A-III/1) seçilerek güncel olarak eğitim veren yetkili kurumlar listelenebilir.

Acemi Denizci
düzenledi
sorum kısaca denizcilik işletmeleri yönetimi mezun olan biri uzakyol vardiya zabiti tamamlama eğitimi alabiliyor mu
0 oy
Acemi Denizci
Merhaba bilgi edinebildiniz mi acaba
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

11 Online
0 Uye ve 11 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 8234
Dunku Ziyaretler : 3375
Tum Ziyaretciler : 16894961
...