Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
1.4k
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi gemide çalıştırmak için mühendis alımlaında genelde denizcilik kökenli üniversitelerden ve bölümlerden alıyorlar ama bir makine mühendisinin de onlar kadar olmasa gemide çalışma  şansı var ve bu konuda soru sormak istedim. bir makine mühendisinin, gemi makine mühendislerinin karşısında işe alınırken avantaj sağlayacak şeyler neler? mesela dil olarak hangileri öne geçirir veya başka bir şekilde neler yapılabir?

2 Cevap

0 oy
Usta Denizci
Tamamlama eğitimini al, gemilere staj için başvur, öyle fark yok merak etme.
Acemi Denizci
aslında bu soruyu sorma nedenim bir önceki açtığım soruya yanıt olarak denizcilik kökenli okullandan çıkan öğrenciler öncelikli oluyo demişleridi ama siz de böyle deyince bi arada kaldım
0 oy
Bilgin Denizci
Makine mühendisleri, Gemi Makine Mühendislerinin az olduğu zamanda intibak eğitimi ile gemide çalışmak için kabul ediliyorlardı. Artan Gemi Makine Mühendisi yetiştiren okullarla beraber tabiki Denizcilik Fakültesi mezunlarına kurumsal şirketler öncelik vermeye başladılar.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

10 Online
0 Uye ve 10 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 758
Dunku Ziyaretler : 8298
Tum Ziyaretciler : 16884111
...