Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
733
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci

Selamlar en son T.C. ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI sayfasına baktığımda yetkisinin olduğunu gördüm fakat okulun genel durumu hakkında pek bir bilgi bulamadım,Galatasaray üniversitesinin sitesi açılmıyor ve youtubeda bir yöneticisinin yaptığı video dışında pek bir bilgi bulamadım,bilen varsa burası nasıl bir yer,diğer myolar yerine tercih edilebilir mi,kılık kıyafet mevzusu nasıl genel olarak bilgilendirirseniz sevinirim.

 

2 Cevap

+1 oy
Acemi Denizci
seçti
 
En İyi Cevap
Merhaba,

Eğitim kalitesi olarak meslekte uzun yıllardır çalışmış ve hala çalışmakta olan hocaları bulunmakta. Tercih ettiğim dönemde lisem ile aynı yeterliliği vermesine rağmen bana çok farklı bir bakış açısı kazandırdı. Hocalarımız gerçekten yardımcı olmak niyetiyle ve mesleğe bizleri kazandırmak amacı ile oradalar. Kılık kıyafet konusuna geldiğimizde ise herhangi bir kısıtlama veya kıyafet zorunluluğu yok gündelik kıyafetler ile gidip geliniyor. Uygulamalı eğitimler hemen bitişiğindeki Ziya Kalkavan Lisesinde yapılıyor o zamanlar ise tulum giydiriliyor. Tercih edilebilecek en iyi MYO diyebilirim. Okulumuzdan DGS sınavı ile fakülteye tamamlama oranı diğer okullara göre bir hayli yüksek.
Acemi Denizci
Teşekkür ederim bilgiler için.Tercih edebilirim büyük bir ihtimal aklımda bulunur.
0 oy
Acemi Denizci
merhabalar bende Galatasaraüniversitesinde okuyorum şu anda fakat çoğu yetkiye sahip değilmiş bunlar nasıl sorunlara yol açabilir
Acemi Denizci
Şu siteye bir göz atın https://gbs.uab.gov.tr/gaebs/public/kurumbilgi.aspx

Sanırım mezun olunca zabitlik belgesi alamadığınız için gemilerde çalışamazsınız eğer dediğiniz gibi yetkisi yoksa 2 yıl sonunda yatay geçiş yapmayı deneyebilirsiniz.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

16 Online
0 Uye ve 16 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 4617
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16763862
...