Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
391
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Miço
Youtube da canlı yayında sormuştum ancak net bir bilgim olmadığı için kesin bir şey söyleyemedim. IMO denetim yapmış İTÜ ve DEU yu yetersiz bulmuş. Ancak baktığımda  Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin Uluslararası Denizcilik Üniversiteleri Birliği’ne kabul edilmiş. Denetimlerde Tükiye' deki üniversitelerden daha başarılı olduğu söylenmiş. Açıkcası bir makale bulamadım. Ancak yapılan haberlere baktığımda bu durumu görüyorum. Okul seçerken puandan çok başarıya bakmak daha mı mantıklı?

2 Cevap

0 oy
Usta Denizci
İTÜ ve Dokuz Eylül sektörde torpillilerden, emin ol çoğu İTÜ mezunu öğrenci bir halt bildiği yok, şaşırır kalırsın. IMO ne diyorsa doğrudur. Ama bölüm seçerken İTÜ ve Dokuz Eylül'e öncelik ver çünkü sektörde söz sahibi olanlar oranın mezunları.
0 oy
Acemi Denizci
bu söylediklerinin kaynağı var mı ayrıca itü ve deü yetersiz bulunduysa otomatik olarak türkiye deki bütün denizcilik fakülteleri yetersiz olur . İtü ve dokuz eylülde IAMU üyesi
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

13 Online
0 Uye ve 13 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 2768
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16762013
...