Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
399
Denizcilik Genel kategorisinde Acemi Denizci
İyi günler, şuan da lise öğrencisiyim ve üniversite de duim okuyacağım ancak bu bölüm ile ilgili gemi adamı olur sağlık raporu için kuşkularım var. Herhangi bir kusurum olmamasına rağmen bu sağlık raporu işi belirsizlik sebebi oluyor, nihayetinde normalde sivil üniversiteler için kazan-yerleş sistemi varken bu rapor, kazansanız bile alamamanız durumunda yerleşmenize engel olur. Ben de onun için şuan da bu muayeneyi olmanın oluru var mı diye merak ediyorum. Rapor için başvuru yapabilir miyim, yapabileceksem nasıl ?

bunu merak ediyorum. Çünkü eğer olmayacaksa ileride hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Sonuçları şimdiden öğrenmek mümkün mü ?

2 Cevap

0 oy
Bilgin Denizci
seçti
 
En İyi Cevap
Listede bulunan sana yakın hastanelerden muayene olabilirsin.

https://www.hssgm.gov.tr/GenelvePeriyodikHastaneler

Ancak şu an için önermem, çünkü bu ailene ek masraf getirecektir. Sağlık raporları ilk muayenede pek ucuz olmuyor. Şu an halihazırda denizcilik okulunda öğrenci olmadığın için Gemi Adamı Sağlık kartı verilmeyecektir zaten.

Üniversite puanın geldiğinde tercihlerden önce yaptırman daha faydalı olacaktır. Aynı raporu kesin kayıt içinde kullanabilirsin.
0 oy
Usta Denizci
Hastane danışmaya gidip Gemi Adamı Olur Sağlık raporu almak istiyorum de kayıdı yapar, doktorlara görünürsün verdikleri kağıt ile.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

17 Online
1 Uye ve 16 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 2121
Dunku Ziyaretler : 6239
Tum Ziyaretciler : 16767605
...