Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
388
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
iki yıllık ktü gemi makineleri yazdım ama siteyi okuyunca 3000 kW makine zabiti ehliyeti veren bir okul değil sanırım.Site ye şöyle bir not düşmüşler NOT: Liman Başkanlıklarına Makine Zabiti Yeterliliği almak maksadıyla başvuru yapabilmek için mezun olunan okulun Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı-Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş olması gerekmektedir. Okulumuz yetki almak için hali hazırda çalışmalara devam etmekte olup mevcut durumda yetkili değildir. https://www.ktu.edu.tr/akmyo/duyuru/gemi-makineleri-isletmeciligi-programini-sececek-ogrencilerimizin-dikkatine-2r9

1 cevap

+1 oy
Bilgin Denizci
Eğitim yetkisi olmadığı için Gemi Adamı Cüzdanı ve Makine Zabitliği yeterliliği alamazsın. Okul yetkiyi aldığı tarihte öğrenci isen stajlarını tamamlayıp Makine Zabitliği yeterlilik sınavına girebilirsin.

Bakım ve onarım teknisyeni olarak karada tersanelerde çalışabileceği yazılmış. Açıkçası bu pozisyonlar için iş imkanı nedir araştırmak lazım.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

8 Online
0 Uye ve 8 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 1281
Dunku Ziyaretler : 3399
Tum Ziyaretciler : 16720673
...