Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
346
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Acemi Denizci
merhaba iyi günler ben dgs ile gemi makinleri mühendisliği okumak istiyorum ffakat son 1 hafta içinde arkadaşlarım ile esrar kullandık ve bu gemi adamı sağlık raporunda bunun çıkma ihtimali nedir çok dikatli şekilde incelenen bir konumu ve üniversiteye kayıt olmak için kesinlikle raporu kayıt tarihinde mi teslim etmem lazım

1 cevap

0 oy
Miço
Merhaba, umarım tekrar kullanmazsınız.


Sağlık raporu alırken psikiyatri bölümü  "idrarda madde testi" ister. Esrar ise idrarda birkaç gün ile birkaç hafta arasında çıkabilmekte. Ne olacağını bilemeyiz ama sizde de muhtemelen çıkar. Yine de şansınızı deneyin.


Kayıt için ise alta bırakmış olduğum linkteki hastanelerden birisine giderek gemiadamı sağlık raporu almanız gerekmekte. Gemiadamı olur raporunu aldıktan sonra yine alta bıraktığım diğer linkteki Sahil Sağlık Denetleme Merkezlerinden birisine gemiadamı olur raporunuzla birlikte giderek "Gemiadamı sağlık yoklama belgesi" almanız gerekmekte. Bu belgeleri tamamladıktan sonra üniversiteye giderek kaydınızı yaptırabilirsiniz. Gemiadamı sağlık yoklama belgesi olmadan kaydınız yapılamaz.


https://www.hssgm.gov.tr/GenelvePeriyodikHastaneler

https://www.hssgm.gov.tr/GemiSaglikSertifikalariMerkezleri
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

21 Online
0 Uye ve 21 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 464
Dunku Ziyaretler : 6239
Tum Ziyaretciler : 16765948
...