Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

0 oy
275
Denizcilik Eğitimi kategorisinde Miço
Merhabalar benim şuanda 10tane sertifikam var bekleyen sertifikalar kısmında 13tane sertifika gözüküyor zaten okulun bize verdiği sertifikalar da 20 küsür tane vardı bekleyen sertifikaları almak için ne gerekiyoe 12ay stajı mı yapmam lazım Alamadığım sertifikalar: KİMYASALTANKERLERİNDE YÜK İŞLEMLERİ İLERİ EĞİTİMİ OTOMATİK RADAR PLOTLAMA AYGITLARINI (ARPA) KULLANMA GMDSS GENEL TELSİZ OPERATÖRÜ (GOC) ECDIS TIBBİ BAKIM EĞİTİMİ GEMİ GÜVENLİK ZABİTİ İLERİ YANGINLA MÜCADELE EĞİTİMİ (UYGULAMA) Dahası varda yazmadım Ve birde gocu veya rocu sınavsız alabiliyormuyuz okulda gmdss dersleri gördük

1 cevap

0 oy
Bilgin Denizci

KİMYASALTANKERLERİNDE YÜK İŞLEMLERİ İLERİ EĞİTİMİ

OTOMATİK RADAR PLOTLAMA AYGITLARINI (ARPA) KULLANMA

GMDSS GENEL TELSİZ OPERATÖRÜ (GOC)

ECDIS

TIBBİ BAKIM EĞİTİMİ

GEMİ GÜVENLİK ZABİTİ

İLERİ YANGINLA MÜCADELE EĞİTİMİ (UYGULAMA)

Tanker ileri yük işlemleri için tankerde hizmet yapman gerekir, Radar,Ecdis için zabit yeterliliğin olması gerekir. Gemi Güvenlik Zabitliği için eğitimini alman gerekir, Tıbbi bakım ve İleri Yangın için en az 1. Zabit yeterliliği gerekir.

Miço
Peki rocu sınavsız alabiliyormuyum gmdss derslerini görmüştüm
Bilgin Denizci

Gemi güverte zabitlerinin  Tahditli Operatör- ROC yeterlik belgesi alması için önce sertifika kursuna katılmaları ve UDH Bakanlığı tarafından GASM aracılığı ile yapılan teorik ve uygulamalı sınavda başarılı olmaları gerekir. 

Miço
Tamamdır teşekkür edeirm
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

13 Online
0 Uye ve 13 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 3991
Dunku Ziyaretler : 4945
Tum Ziyaretciler : 16763236
...