Denizci Soru & Cevap (www.denizcisorucevap.com) Sitesine Hoş Geldiniz! Hemen üye olup paylaşıma başlayabilirsiniz.

+1 oy
694
Stajlar kategorisinde Acemi Denizci
merhaba 15 yaşındayım ben okulu bitirene mezun olana kadar insansız gemiler vs çıkacak buda bizim iş bulmamızda sıkıntı yaratacak ne yapmalıyım hiç aklımda fikir yok sizce bu hedeften vazgeçmelimiyim? kendimi diğer dijital mesleklerdemi geliştirmeliyim ? şuan bile 2-3 ay staj yapmak için iş bulunamıyorsa tanıdığımız falanda yok bunun 10 sene sonrasını düşünemiyorum . görüşleirni bekliyorum.

1 cevap

+1 oy
Miço
düzenledi
Öncelikle bu meslekte insansız gemi cıkmaz ve cıkmayacak koskoca gemiyi oto pilotmu bir ülkeden bir ülkeye götürecek bir fırtina çıksın oto pilot al kardeşim sen kullan gemini diyip devre dışı kalıyor yani boğazlarda dar kanallarda ve liman yanaşmalarinda dumen elle tutulmak zorunda saten insansız gemi diye bisey yok ayriyetten bu meslekte is yok diye bisey yok cok çabalayıp is bulabilirsin issiz kalma imkanin yok saten 2 3 kontrattan eğer işini iyi yapıyorsan sirken seni bırakmaz bırakırsada başka bi sirkete önerir yani işsiz kalmazsın
Acemi Denizci
teşekkür ederim yani bu bölümü okuyun ve kendinizi ne kadar geliştirebilirseniz geliştirin diyorsunuz yorumunuz için teşekkürler.
Hoş geldiniz, denizcisorucevap.com Sitemizde Denizcilik ve Denizcilik Eğitimi konularında sorularınıza yanıt bulacaksınız.

2.9k soru

3.1k cevap

2.2k yorum

58.4k üye

13 Online
0 Uye ve 13 Ziyaretci
Bugunku Ziyaretler : 3350
Dunku Ziyaretler : 8298
Tum Ziyaretciler : 16886703
...